Nyheter

Förändringar på grund av COVID-19, information till nya och återvändande studenter

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Den 15 juni tillät den svenska regeringen universiteten att öppna igen. Vid Designhögskolan kommer vi dock att fortsätta följa utvecklingen i förhållande till COVID-19 noggrant för att säkerställa att våra studenters hälsa och välbefinnande fortsätter att ha högsta prioritet.

Vi kommer vid varje tillfälle vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att se till att våra studenters säkerhet är prioriterad. När det är möjligt kommer utbildningen att hållas på distans, tills vidare. För de studier som behöver genomföras i skolans lokaler kommer vi att följa Folhälsomyndighetens rekommendationer.

För mer information om situationen på UiD, läs vidare på engelska här (uppdaterad 2020-08-20).

Vi förstår att utbrottet av COVID-19 kan väcka en hel del frågor, särskilt för nya studenter. Hemsidan -  Förändringar för dig som student på grund av Covid-19 - hoppas kunna svara på några av dessa frågor.

Om du fortfarande har frågor eller funderingar under sommaren, vänligen kontakta - Infocenter vid Umeå universitet.